Sucurile naturale HAPPY APPLE sunt produse 100% românești, exclusiv din fructe și legume proaspete, fără adaos de apă, îndulcitori, acidifianți, zahăr sau coloranți.

Baza sucului nostru îl reprezintă mărul BIO, simplu, provenit de la furnizori atent selecționați, dar și în combinație cu alte legume sau fructe proaspete.(morcov, sfeclă, struguri)

CINE SUNTEM?

-Suntem o companie Românească înființata în anul 2017 care își propune să aducă un plus pe piața alimentară, prin oferirea de produse 100% naturale.

AVANTAJELE SUCULUI NATURAL

1.Sucul de mere este bogat în diferite vitamine: A, C, E, K, B1, B2, B6 și B9, de aceea este o sursă excelentă de energie.

2.Colesterolul și caloriile în exces sunt două cauze majore ale creșterii în greutate. Sucul de mere este slab caloric, nu are grăsimi și te protejează de colesterol.

3.Sucul de mere ajută la curățarea ficatului și rinichilor de toxine dăunătoare. Ca rezultat, ai un organism curat și mai bine protejat de bolile de ficat și rinichi.

4.Sucul de mere conține vitamina A, care este foarte benefică pentru sănătatea ochilor. Vitamina A protejează ochii de bolile specifice și păstrează vederea clară.

MOTIVE CA SA ALEGI HAPPY APPLE

1.Suc 100% natural fără adaosuri de zahăr, îndulcitori, apă, acidifianți, coloranți.

2.Utilaje de procesare de ultima generație.
(Sucul este elaborat într-o fabrică nouă cu utilaje noi).

3.Sucul este pasteurizat la temperaturi înalte, ceea ce îi conferă un termen de valabilitate mai îndelungat, putând fi păstrate la temperatura camerei.

4.Suntem o echipa tânăra și Ambitioasă.